Allt i stressens anda!

Imorse så skulle vi till Barnrehabliteringen! Vi hade ju tid kl 09:00
Det gikci nte jättebra att komma i tid -.-'
05:30 ringer klockan och man gå upp och ficxar ordning snorpans mat, eftersom man bara sstod i linne och trosor så var det jävligt kallt *burr*
Kryper ner igen under täcket och myser lite med en sovandes Snorpa som minnsann inte tänkte hålla mig sällskap så där i ottan... kl 06:00 är det dags att göra ordning för mat... laddar sprutan med mat och fixar en vattenspruta att spola slangen i... går in med allt i vardagsrummet och sparkar igång xboxen och slår igång tvn. På mornarna så brukar jag (och snorpan) ligga och titta på Supernatural medans vi äter frukost.
Nåväl ett avsnitt hinner vi med sen är kaskadspya ifrån snorpan ett faktum... -.-'
in i badrummet sanera Snorpan, byta blöja och på med nya kläder...
Går in och lägger henne i soffan och hon somnar bums!
Går in i sovrummet och försöker få liv i gubben, går ut i köket och slår på kaffe och plockar fram frukost...
innan frukost och kaffe är klart så har klockan hunnit bli 08:15,
Slå på högre växel och tugga i sig mackorna släng a i sig det man hinner av kaffet och bränd tunga får man på köpet.
mer eller mindre slänger ner snorpan i vagnen för nu är det bråttom... Självklart når en mycket misstänkt doft ens näsa, det var bara att plocka upp Snorp och byta blöjan som var full med bajs. Ute genom dörren 08:45 med 30min att gå så är förseningen ett faktum. 09:07 så ringer en sjuksköterska och undrar var vi var nånstans... Flåsar lite stressat i hennes öra att vi är 5min bort! 
Kommer till barnrehablitering och man smått joggar med vagnen igenom korridoren, kommer fram till reseption och säger att vi är här och ska träffa Elvira doktor! 
Hon ber hos att sitta ner och vänta tills dem kommer och hämtar oss! 
Vi får sitta i 5min... Med andra ord man hinner bli högröd, börja svettas som en gris samt inse att man är aptörstig!
Sjuksköterskan kommer och hämtar oss och tar i hand, hennes kalla handsprits hand vs min varma klibbiga och handsvett dränkta hand... Det var nästan så hon såg lite... hmm... ja som man brukar göra när man tar en svettig person i hand... 
Hur som helst så in i ett mottagningsrum där dem nödvändiga fraserna utbytts samt att läkaren kommer in. 
Det var ett ganska långt (2timmar) och inforikt möte där vi beslutade flera saker :)
 
Det vart beslutat som så att Ulrika som Snorpans läkare heter skulle se till att göra följande:
 
*Prata med dietisten på sjukan som i sin tur ska prata med Elviras hjärtdoktor om hur mycket vätska vi kan plussa på när hon har feber/när det är varmt ute utan att det blir risk för hjärtsvikt. 
 
*Ta kontakt med Gaustrostomi så vi äntligen kan börja nysta i varför hon kräks så mycket! 
 
*Prata med kuratorn vad som gäller för mig när Elviras assistensersättning går in. 
 
* Samt att vi fick tillstånd att börja mata henne via munnen! Jippie! vi har tjatat om det hela sommaren men fått avslag så nu äntligen ska vi börja ge smakportioner *lycka* 
 
Sen togs det en vikt så hon hade på en månad gått upp ifrån 5900g till 6170g min fråga var ju förståss om det kunde räknas som en bra vikt uppgång svaret jag fick var:
 
-"Ptjaaeee..." Så ja... jag tolkar det svaret som en halvbra viktökning ^^
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, var ner på västertorg och handlade lite hämtade ut en ny typ "antikräk"-medicin till Snorpan och min nya Iphone 5... Än så länge väldigt lik 4an men lite snabbare, lite smidigare och lite bättre... ^^
 
En annan sak som jag halkade in på tack vare min kusin är att jag blivit en Buzzador!
Gissa vad det är?! :P Nej jag hade ingen aning heller förrän jag läste det här: 
 

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Jenixa86): Länken!


Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Jenixa86 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Jenixa86 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

 

Men visst sjuttsingen låter det intressant ;) Testa vettja!

Nej nu blir det att väga kattungar och och sova lite...

Men vi hörs igen! Tills dess ha det bäst! 
long time no see...

Hejsan alla läsare! 
Det var ett bra tag sen jag skrev nått! 
Sista gången jag skrev så var vi i slutet på juni och mycket har hänt sen dess.
Det har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist. hmm... Vart ska jag börja...
Det jag nämnde sist jag skrev var om Elvrias tarmmalrotations operation samt att hon skulle få knapp på magen, spöket skulle iväg på parning och att Försäkringkassan hade strulat till det för mig. Så jag börjar väl där.
Den 24/6 (måndag) så opererades Elvira och tordagen efter var hon så pigg att vi fick åka hem. Och vi hoppades på att hennes kräkningar skulle minska nu och att mata henne skulle gå lite lättare... Ja på ett sätt har matningen av Snorpan blivit lättare då det inte längre sitter en plastslang i halsen och retar kräkreflexen. Så en mycket nöjdare bebis. Tyvärr så gav inte den här operatrionen den effekten som vi hoppades på så hennes kräkningar har inte minskat. Så bostadsområdets tvättmaskiner går varma -.-' Så det blir ett problem att jobba vidare på. Daäremot har vi gått över ifrån mjölkfri mat till mjölkbaserad mat vilket känns väldigt tydligt på vikten ^^ Bebis börjar bli tung!! 
Tyvärr har vi samma tråkiga mat schema så vi måste mata henne var tredje timme, hoppas att det även här kan bli en ändring... Imorgon ska vi iväg på ett läkarbesök på barnrehabliteringen så det ska bli spännande.
Men för att backa tillbaka lite i tiden igen så innan och efter Elviras operation så hade Elvira feber. Det var ingen som hade en aning varför utan det bara var så... Lite senare under sommaren så åkte vi in till barnakuten med ambulans för att Elvira hade så hög feber att hon fick feberkramper! Efter att hon kom in och fått febernedsättande, krampstillande samt att dem gjorde ett antal blodprover och hittat nada... Läkaren tyckte att vi skulle ta ett urinprov oxå... Det tog 2timmar innan Elvira kissade i burken... så jag var en aning utväntad när jag äntligen insåg att hon kissat... Hur som helst så gjordes det en odling på provet vilket gav resultatet att Elvira hade urinvägsinfektion. Så hux flux fick hon äta pencillin i 10 dar. Ett par dagar efter det så var Elvira feber fri, men tyvärr har hennes feber kommit tillbaka. Så även det ska vi ta upp med hennes läkare imorgon :( 
Förutom det så har vi haft en bra sommar! 
 
Sitta ute i solen med pappa är jätte mysigt tycker Snorp! Fast det där med gräs under fötterna var konstigt :O
 
 
Sova ute är oxå mysigt ^^
 
För övrigt är Snorpan fortfarande efter i sin utveckling... men det kan jag gå in på vid ett senare tillfälle. 
 
Sist jag nämnde spöket så skulle hon eller så var hon iväg på parning! 
Nåväl det resulterade i att den 30/7-13 två små ljuvliga hårbollar! 
Animus Tassar's Poltergeist och Animus Tassar's Ghost of Mercy
Mer info och bilder finns på hemsidan. www.animustassar.se
Animus Tassar's Poltergeist är till salu!
 
 
Det lite tråkiga med att vi fick kattungar var att Pip-lisa och Lill-strumpa inte reagerade så bra på dem. Pip vart agressiv emot spöket och Lillan slutade äta. 
Så just nu har jag dem ute till försäljning på Blocket
Så jag hoppas att antingen dem lyckas hitta ett nytt kärleksfullt hem tillsammans eller att dem blir mer toleranta gällande spöket/kattungar här hemma... 
 
Gällande försäkringskassan så har jag inte blivit nått klokare på dem men jag har iaf. inte fått nått återbetalningskrav än... Så nu har jag fyllt upp tomrummen lite ytligt iaf. Får se om jag lyckas få lite mer rutin på skrivandet här ;)
Tills dess ha det bäst!!!